ekuponok.com
Főoldal Üzletek Yesshop akciók

Yesshop akciók és Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

FAQ for Yesshop

Van Yesshop ingyenes szállítása?

Yesshop ingyenes kiszállítás 20 000 Ft feletti termékek esetén. A szállítási idő a megrendelés visszaigazolásának fuvarozó általi elküldésétől számított 3-5 munkanap. Az üzemeltető fenntartja a jogot a szállítási dátum egyoldalú megváltoztatására a termékkészlet alapján. Ebben az esetben értesíti a vásárlót a megrendelés visszaigazolásának meghatározott időszakán belül. Jelölje meg az esetleges késedelmes szállítási dátumot, vagy adjon meg a Vevőnek egy alternatív terméket.

Mi a Yesshop jótállási szabályzata?

A Yesshop 2 év gyártói garanciát vállal a márkás termékekre. Ha a fogyasztó a terméket a vásárlástól számított 24. (huszonnegyedik) hónapon belül garanciális szerviz felülvizsgálatra bocsátja, a vásárlás, illetve üzembe helyezés esetén további 2 évvel meghosszabbítható. A garanciális szerviz felülvizsgálatával kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított jótállási idő alatt a törvényben előírt 15 napos időtartam nem vonatkozik a javításokra.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Yesshop honlapját?

Igen. A yesshop.hu oldalát regisztrálhatja egy e-mail címmel. A regisztráció után a Yesshop Akciók-t és promóciós tevékenységeit időben elküldik az Ön e-mailjére, így soha nem fog lemaradni egyetlen ajánlatról sem. Érdemes megemlíteni, hogy a Yesshop szolgáltatásának törlését választhatja is.

Hogyan lehet online használni a Yesshop kuponjaikat?

Csak az árukat kell kiválasztania a Yesshop honlapján. Megrendeléskor töltse ki a Yesshop akciók-ét, amelyet az utasítások szerint választott ki, és az ajánlat automatikusan érvénybe lép. Megkérhetik, hogy hozzon létre fiókot a Yesshop weboldalán. Miután létrehozza, nemcsak megkönnyítheti a vásárlást, hanem más előnyöket is élvezhet a Yesshop-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Yesshop-nál?

A kuponok érvényességi ideje eltérő a Yesshop-nál. Általában megtekintheti az egyes kuponok konkrét felhasználását, követelményeit és lejárati idejét a Yesshop oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Yesshop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.