ekuponok.com

YOOX Kedvezmények 80% - Szeptember 2021

FAQ for YOOX

E-mail címmel kell regisztrálnom a YOOX honlapját?

Igen. YOOX-nek vannak olyan információi és előnyei, amelyeket csak tagként való regisztrációval lehet megszerezni. A tag regisztrációs felülete a yoox.com kezdőlap alján található, kérjék, a lehető leghamarabb regisztráljon tagként.

Hogyan lehet online használni a YOOX kuponjaikat?

A kuponok használatához a YOOX vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a YOOX fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely \"Kupon hozzáadása\" feliratú; ellenőrizze a YOOX által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a YOOX-nál?

Ha tudni szeretné a YOOX minden kuponjának pontos lejárati dátumát, bejelentkezzen, vagy létrehozzon egy új fiókot a YOOX fiókhoz, és a kuponjaimban a megfelelő kuponra kattintva megtekintheti.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb YOOX kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.