ekuponok.com
Főoldal Üzletek YourSurprise akciók

YourSurprise akciók és Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

FAQ for YourSurprise

Milyen fizetési módokat fogad el YourSurprise?

Számos fizetési mód közül választhat a YourSurprise oldalon. Ha a lehető leghamarabb szeretné megkapni megrendelését, válassza a következő fizetési módokat: Hitelkártya, Paypal Hitelkártya vagy Közvetlen Internet Banking. Miután YourSurprise megkapta az Ön fizetését, a lehető leghamarabb kiszállítja Önnek. Ha céges megrendelésre és részletfizetésre van szüksége, kérik telefonon vegye fel a kapcsolatot üzleti osztályukkal.

Van kedvezmény YourSurprise hírlevél-előfizetéséből?

Iratkozzon fel YourSurprise hírlevelére, és 20%-os kedvezménykupont kap! Kedvezmény kódját a kosárba a fizetés során adhatja meg. Adja meg kódját, majd kattintson a nyílra a kód aktiválásához, ami után a kedvezmény automatikusan levonásra kerül a rendelés végösszegéből. Megrendelésenként egy kedvezménykód használható fel.

Mennyibe kerül a szállítási költség a YourSurprise-ban?

Az ajándék kiszállításához szükséges idő és szállítási költségek a feladandó csomag típusától, a választott szállítmányozótól és a szállítási régiótól függenek. Kérik, ellenőrizze a szállítási visszaigazoló e-mailben található nyomkövetési linket a csomag kézbesítésekor, vagy forduljon közvetlenül a fuvarozóhoz további információért. A rendelés leadása után YourSurprise küld Önnek egy kézbesítést megerősítő e-mailt.

E-mail címmel kell regisztrálnom a YourSurprise honlapját?

Igen. YourSurprise annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. A tagok kizárólagos előnyeinek megszerzéséhez regisztrálhat YourSurprise tagként az e-mail címével.

Hogyan lehet online használni a YourSurprise kuponjaikat?

A YourSurprise vásárlásákor felhasználhatók a megfelelő kuponok a fizetés során. A ekuponok.com honlapján keresztül is tudja érkezni a YourSurprise oldalára. Fizetéskor egyszerűen töltse ki a YourSurprise akciók-ét, amelyet használni szeretne a kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a YourSurprise-nál?

Ha a YourSurprise Kuponkódok lejárt, a megfelelő ajánlat már nem lesz elérhető. Ezután ellenőriznie kell, hogy a YourSurprise Kuponkódok a tényleges használati időn belül van-e, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy további kedvezményeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb YourSurprise kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.