ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Yves Rocher

Yves Rocher Kuponkódok 85% - Október 2021

FAQ for Yves Rocher

Hogyan gyŇĪjthet pontokat a Yves Rocher tags√°gi k√°rty√°n?

Ha a Yves Rocher weboldalon v√°s√°rol, 1000 forintonk√©nt 1 b√©lyeget ragasztanak a tags√°gi k√°rtya h√°toldal√°n tal√°lhat√≥ pontgyŇĪjtŇĎ r√°csra. GyŇĪjts√∂n 20 t√∂m√≠t√©st az 1 szint teljes√≠t√©s√©hez. Legfeljebb 3 pecs√©tgyŇĪjt√©s lehets√©ges. A r√°cs mell√© helyezett 1, 2 vagy 3 n√©gyzet jelzi az √°tlagos v√°s√°rl√≥ √°ltal el√©rt szintet, vagyis azt a szintet, amelyen a pecs√©teket √∂sszegyŇĪjti. Ha el√©rt egy adott szintet, az √ľgyf√©l d√∂nthet √ļgy, hogy bev√°ltja √©s kiv√°laszthatja az adott szintnek megfelelŇĎ √©rt√©kŇĪ aj√°nd√©kot (l√°sd al√°bb: A h√©tk√∂znapi v√°s√°rl√≥i aj√°nd√©kok visszav√°lt√°si szintje), vagy l√©phet a k√∂vetkezŇĎ szintre. Amikor bel√©p a k√∂vetkezŇĎ szintre, a vevŇĎ eldobja a kit√∂lt√∂tt szintŇĪ aj√°nd√©kot, √©s tov√°bb gyŇĪjti pontjait, am√≠g el nem √©ri a k√∂vetkezŇĎ szintet.

Yves Rocher ingyenesen házhoz szállíthat?

Mennyibe ker√ľl a sz√°ll√≠t√°s a Yves Rocher webshopon, ez a megrendel√©s √∂sszeg√©tŇĎl f√ľgg: ha a megrendel√©s √©rt√©ke kevesebb, mint 8500 Ft, a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g 1500 Ft lesz. Ha a megrendel√©s 8500 Ft-10900 Ft k√∂z√∂tt van, a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g 990 Ft. Ha a megrendel√©s meghaladja az 10900 forintot, a Yves Rocher ingyenes sz√°ll√≠t√°st fog sz√°ll√≠tani √Ėnnek.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Yves Rocher honlapját?

Igen. Ha naprak√©szen akarja tudni a Yves Rocher leg√ļjabb aj√°nlatair√≥l, tev√©kenys√©geirŇĎl √©s a tagok elŇĎnyeirŇĎl, akkor e-mail c√≠m√©vel regisztr√°lhatja a yves-rocher.hu webhely√©t, majd tag lesz.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Yves Rocher kuponjaikat?

Csak az √°rukat kell kiv√°lasztania a Yves Rocher honlapj√°n. Megrendel√©skor t√∂ltse ki a Yves Rocher Kuponok-√©t, amelyet az utas√≠t√°sok szerint v√°lasztott ki, √©s az aj√°nlat automatikusan √©rv√©nybe l√©p. Megk√©rhetik, hogy hozzon l√©tre fi√≥kot a Yves Rocher weboldal√°n. Miut√°n l√©trehozza, nemcsak megk√∂nny√≠theti a v√°s√°rl√°st, hanem m√°s elŇĎny√∂ket is √©lvezhet a Yves Rocher-n√°l.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Yves Rocher-nál?

Yves Rocher kuponja megjel√∂l a haszn√°lati bemutatkoz√°s oldal√°n, hogy elker√ľlje a kupon idŇĎkorl√°tj√°nak elmulaszt√°s√°t. Az ilyen korl√°tozott idŇĎtartam√ļ kuponok mellett a Yves Rocher n√©h√°ny m√°s kedvezm√©nyt is k√≠n√°l, amelyeket kupon n√©lk√ľl is kaphat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Yves Rocher kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.