ekuponok.com
Főoldal Üzletek Zöldbolt

Zöldbolt Kuponok és Kuponkódok 90% - Január 2022

FAQ for Zöldbolt

Zöldbolt elad ajándékutalványokat?

Természetesen. Amikor eljön egy barát vagy családtag születésnapja, szeretnél ajándékokat adni nekik, de nem tudod, mit szeretnek? Ezután Zöldbolt ajándékutalványa segít megoldani ezt a problémát. Zöldbolt ajándékutalványok sok megnevezése létezik: 3000 láb, 5000 láb, 7500 láb, 10000 láb, 25000 láb, 30000 láb, 60000 láb. A címletet családja vagy barátai igényeinek megfelelően választhatja meg.

Milyen kézbesítési lehetőségeket kínál a Zöldbolt?

Rendelését átveheti Zöldbolt alábbi üzletéből anélkül, hogy fizetne a szállításért. A Pick Pack Pont segítségével rugalmasabb és rugalmasabb szállítási módot kap: nem kell otthon megvárnia a futárt, hanem az útközben kiválasztott átvételi pont nyitvatartási idején (át 0-24-ig (adott esetben). Kérheti, hogy legfeljebb 20 kg súlyú csomagolási pontokat rendeljen. A Zöldbolt ingyenes szállítást biztosít több mint 20 000 forintért.

Milyen fizetési módokat fogad el a Zöldbolt?

Hitelkártyával történő fizetéssel egyszerűen és biztonságosan vásárolhat Zöldbolt üzletében. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank webhelyére irányítanak, ahol bankkártyájával fizethet a bank által jelenleg használt, a legbiztonságosabbnak tartott titkosított tranzakciók révén. A K&H Bank elfogad VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat.

A Zöldbolt hűségrendszert biztosít az ügyfelek számára?

Igen, a Zöldbolt az 5 éven belül leadott megrendelései összértéke alapján kiszámítja a hűségkedvezmény összegét, így nagyobb valószínűséggel vállalja el a zöld életmódot, és a kedvezményrendszerük egyszerű és átlátható. A vásárlások alapján automatikusan kedvezményeket kap. Rendszerük összesíti a teljesített megrendeléseket anélkül, hogy fizetne a szállításért, így nemcsak a jövőbeni hűségért, hanem az elmúlt évekért is megjutalmazzák. 1-100 000 Ft 1%, 100,001-200 000 Ft 2%, 200,001-300 000 Ft 3%, 300,001-400 000 Ft 4%, több mint 400 000 Ft 5%, csak regisztrált vásárlóik jogosultak a törzsvásárlók kedvezményére.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Zöldbolt honlapját?

Igen. Regisztrálja a zoldbolt.hu oldalát, minden fogyasztáshoz gyűjthet pontokat, és a pontokat felhasználhatja ajándékok beváltására. Ezenkívül a Zöldbolt elkészíti az Ön számára a legújabb márka trendeket és preferenciális irányelveket, amelyeket elküldik a postaládájába.

Hogyan lehet online használni a Zöldbolt kuponjaikat?

Az ügyfelek megnyugodhatnak, hogy a Zöldbolt oldalon vásárolnak, mert a Zöldbolt Akciók-ének használatának módja nagyon egyszerű. Miután kiválasztotta a tetsző terméket, a befizetéskor mutassa meg a megfelelő Zöldbolt Akciók-ét, és az Ön által igénybe vehető kedvezmény megjelenik a fizetési oldalon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Zöldbolt-nál?

A Zöldbolt kupon részletei oldalon megjelenik a megfelelő kupon érvényességi idejét és használati szabályait. Remél a Zöldbolt, hogy a vevő a lehető leghamarabb felhasználhatja az érvényességi időn belül, hogy élvezhesse a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Zöldbolt kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.