ekuponok.com

ZAFUL Kuponkódok 25% - Január 2022

FAQ for ZAFUL

Mennyi a ZAFUL termékek feldolgozási ideje?

A ZAFUL term√©k√©nek feldolgoz√°si ideje a megrendel√©s k√©zhezv√©tel√©tŇĎl a t√©nyleges k√©zbes√≠t√©sig eltelt idŇĎ. A megrendel√©s k√©zhezv√©tele ut√°n a ZAFUL szigor√ļ minŇĎs√©gellenŇĎrz√©si ellenŇĎrz√©seket √©s teszteket hajt v√©gre annak biztos√≠t√°s√°ra, hogy a term√©kek minŇĎs√©ge a sz√°ll√≠t√°s elŇĎtt kiel√©g√≠tŇĎ legyen. Rendel√©s√ľknek √°ltal√°ban a munkanap 24 √≥r√°n bel√ľl kell feldolgoznia. A sz√°ll√≠tm√°ny meg√©rkez√©se 3-10 munkanapot vesz ig√©nybe, a fuvar √©s a sz√°ll√≠t√°si idŇĎ elt√©r az egyes orsz√°gokban.

Milyen fizetési módokat fogad el a ZAFUL?

A ZAFUL sz√°mos biztons√°gos √©s k√©nyelmes fizet√©si m√≥dot fogad el: PayPal, amikor a Paypal-ot haszn√°lja megrendel√©s lead√°s√°ra, akkor a rendszer √°tir√°ny√≠tja a PayPal fizet√©si oldal√°ra, ahol megerŇĎs√≠theti √Ėnt a PayPal-felhaszn√°l√≥nev√©vel √©s jelszav√°val t√∂rt√©nŇĎ fizet√©ssel. Fizet√©s Paypal Credit seg√≠ts√©g√©vel: A PayPal Credit (Visa, MasterCard, Discover, American Express stb.) Jelenleg csak az Egyes√ľlt √Āllamok √ľgyfelei sz√°m√°ra el√©rhetŇĎ. ZAFUL elfogad Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners, Maestro, JCB stb. Fizethet banki √°tutal√°ssal is. 500 USD feletti megrendel√©sek eset√©n vegye fel vel√ľk a kapcsolatot ZAFUL √ľgyf√©lszolg√°lat√°n kereszt√ľl.

Hogyan kaphatok kupont a ZAFUL webshopon?

Regisztr√°ljon √ľgyf√©lfi√≥kot ZAFUL webhely√©n. Iratkozzon fel a ZAFUL heti aj√°nlati h√≠rlevel√©re a webhely alj√°n. N√©h√°ny k√ľl√∂nleges esem√©ny kuponaj√°nd√©kokat is biztos√≠t. A kuponok nagyszerŇĪ m√≥dja a p√©nzmegtakar√≠t√°snak. Az √ļj √ľgyfelek 15% kedvezm√©nyt kaphatnak az elsŇĎ megrendel√©s ut√°n. Csak az e-mail c√≠m√©t kell megadnia, hogy feliratkozhasson a h√≠rlevel√ľkre.

Hogyan lehet t√∂bb pontot szerezni ZAFUL hŇĪs√©gprogramj√°ban?

Z pontokat sokf√©lek√©ppen szerezhet: megerŇĎs√≠tve e-mail c√≠m√©t, v√©lem√©nyeket √≠rva, k√©peket felt√∂ltve, term√©keket v√°s√°rolva, r√©szt vehet a ZAFUL n√©h√°ny speci√°lis prom√≥ci√≥j√°ban √©s m√°s m√≥dszerekkel. Z pontokat haszn√°lhat a fizet√©s oldalon: ElŇĎsz√∂r jelentkezzen be fi√≥kj√°ba, √©s adja hozz√° az √∂sszes k√≠v√°nt term√©ket a bev√°s√°rl√≥kos√°r√°hoz. Ezut√°n kattintson a "FOLYTAT√ĀS ELLENŇźRZ√ČS√ČRE" gombra. Amikor r√°kattint a "Megrendel√©s lead√°sa" gombra, a rendszer√ľk megmutatja, hogy h√°ny pontot haszn√°lhat fel a megrendel√©shez. Vegye figyelembe, hogy legal√°bb 50 Z pontra van sz√ľks√©ge.

E-mail címmel kell regisztrálnom a ZAFUL honlapját?

Igen. Mivel a ZAFUL Kuponok-j√°t csak a tagjait kiadja. Ha Ell√°togatja a zaful.com kezdŇĎlapj√°t, megtal√°lja a regisztr√°ci√≥s fel√ľletet a regisztr√°ci√≥ befejez√©s√©hez.

Hogyan lehet online haszn√°lni a ZAFUL kuponjaikat?

A ZAFUL Kuponok-e haszn√°lat√°nak m√≥dja a k√∂vetkezŇĎ: bizony√≠ssa fi√≥kj√°t a ZAFUL weboldal√°n. Ha m√©g nincs, akkor hozzon l√©tre egy fi√≥kot, amely hozz√°tartozik a ZAFUL-hoz; ha egyetlen term√©ket v√°s√°rol, k√∂zvetlen√ľl megv√°s√°rolhatja azt a term√©koldalon,azt√°n bel√©phet a fizet√©si oldalra, T√∂ltse ki a megfelelŇĎ ZAFUL Kuponok -t a fizet√©si oldalon, √©s a Akci√≥k automatikusan √©rv√©nybe l√©p, amikor befizet.

Mennyi ideig érvényes a kupon a ZAFUL-nál?

Nem minden szelv√©nynek van hossz√ļ √©rv√©nyess√©gi ideje, ez√©rt meg kell erŇĎs√≠tenie a kupon √©rv√©nyess√©gi idej√©t a zaful.com-on. Ha az √©rv√©nyess√©gi idŇĎn bel√ľl a ZAFUL -ra k√∂lt, akkor megkapja a megfelelŇĎ kedvezm√©nyt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb ZAFUL kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.