ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek ZalaKer√°mia

ZalaKerámia Kuponkódok 15% - Január 2022

FAQ for ZalaKer√°mia

ZalaKer√°mia milyen hitelk√°rty√°kat fogad el?

ZalaKer√°mia online √°ruh√°za sz√°m√°ra az OTP Bank Plc lehetŇĎs√©get biztos√≠t a k√°rty√°k elfogad√°s√°ra biztons√°gos k√°rtyaelfogad√≥ rendszeren kereszt√ľl, SSL protokoll haszn√°lat√°val. Hitelk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ fizet√©skor √°tir√°ny√≠tjuk az OTP bank fizet√©si oldal√°ra, √≠gy k√∂zvetlen√ľl a bank √°ltal √ľzemeltetett oldalon fizet, √©s nem a weboldalon, hanem a nemzetk√∂zi k√°rtyat√°rsas√°g szab√°lyait √©s biztons√°gi elŇĎ√≠r√°sait betartva. Az online √°ruh√°z m√∂g√∂tt nincs semmilyen adat, k√°rtya vagy sz√°mla sz√°ma vagy lej√°rati d√°tuma, √©s nem is tudja meg√©rteni. A k√∂vetkezŇĎ k√°rtyat√≠pusokkal fizethet a ZalaKer√°mia √ľzleteiben: MasterCard, Visa, American Express, Electron.

Mennyi a ZalaKerámia szállítási ideje?

A ZalaKer√°mia csak belf√∂ldi sz√°ll√≠tm√°nyokat fogad el. Az √°ru √©rkez√©si ideje √°ltal√°ban 1-5 munkanap, de legfeljebb 30 munkanap. Ezen sz√°ll√≠t√°si idŇĎszak alatt az elad√≥ kisz√°ll√≠tja, kisz√°ll√≠tja vagy post√°zza a megrendelt term√©keket a vevŇĎnek. A ZALAKER√ĀMIA ZRT, ismerve a megrendelt term√©k s√ļly√°t √©s a sz√°ll√≠t√°si c√©lt, elŇĎzetes √©rtes√≠t√©st k√ľld a vevŇĎnek a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©grŇĎl √©s lehetŇĎs√©g√©rŇĎl. A Magyar Posta szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©telekor a visszaigazolt k√©zbes√≠t√©s hat√°rideje 24 √≥ra, a k√©zbes√≠t√©s hat√°rideje pedig 24-48 √≥ra a visszaigazol√°st k√∂vetŇĎen.

E-mail címmel kell regisztrálnom a ZalaKerámia honlapját?

Igen. ZalaKer√°mia annak √©rdek√©ben, hogy az √ľgyfelek maximaliz√°lhass√°k az elŇĎny√∂ket √©s a legfrissebb inform√°ci√≥kat, biztos√≠tson csatorn√°kat az √ľgyfeleknek, hogy tagjai lehessenek. Ez azt jelenti, hogy e-mail c√≠m√©vel regisztr√°ljon a ZalaKer√°mia tagj√°v√°.

Hogyan lehet online haszn√°lni a ZalaKer√°mia kuponjaikat?

ZalaKer√°mia annak √©rdek√©ben, hogy az √ľgyfelek √©lvezhess√©k a kedvezm√©nyt, a kuponok haszn√°lat√°nak bevezet√©se nagyon r√©szletes. Tal√°n l√°thatja a ZalaKer√°mia Kuponk√≥dok-e alj√°n tal√°lhat√≥ konkr√©t haszn√°lati m√≥dot, vagy a ZalaKer√°mia r√©szletes kuponhaszn√°lati magyar√°zati oldallal rendelkezik, √©s a megfelelŇĎ l√©p√©seket a fizet√©si oldalon is l√°thatja.

Mennyi ideig érvényes a kupon a ZalaKerámia-nál?

A kuponok √©rv√©nyess√©gi ideje elt√©rŇĎ a ZalaKer√°mia-n√°l. √Āltal√°ban megtekintheti az egyes kuponok konkr√©t felhaszn√°l√°s√°t, k√∂vetelm√©nyeit √©s lej√°rati idej√©t a ZalaKer√°mia oldal√°n.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb ZalaKer√°mia kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.