ekuponok.com

Zapatos Kuponkódok 60% - Május 2022

FAQ for Zapatos

Zapatos ingyen szallithat nekem?

Ha a Zapatos online √°ruh√°z√°ban v√°s√°rol, ha megrendel√©s√©nek √∂ssz√©rt√©ke meghaladja a 14 990 forint nagys√°grendet, akkor nem kell fizetnie a sz√°ll√≠t√°si d√≠jat. Ha a megrendel√©s √©rt√©ke alacsonyabb, a sz√°ll√≠t√°si d√≠j 900 Ft. 30 napon bel√ľl visszak√ľldheti vagy kicser√©lheti a term√©ket an√©lk√ľl, hogy megmagyar√°zn√°, mi√©rt.

Milyen fizet√©si lehetŇĎs√©geket k√≠n√°l a Zapatos?

Zapatos Az √°rut a k√©zbes√≠t√©skor a fut√°rn√°l kell megfizetni. k√©rik, gyŇĎzŇĎdj√∂n meg arr√≥l, hogy a megrendel√©s√©nek megfelelŇĎ √∂sszeget a k√©zbes√≠t√©skor a fut√°r rendelkez√©s√©re bocs√°tj√°k. Ezt a d√≠jat a fut√°rnak kell megfizetnie az √°ru √°tv√©tel√©t k√∂vetŇĎen. A lesz√°ll√≠tott √°ruk√©rt k√©szp√©nzben vagy hitelk√°rty√°val fizethet a PostaPonton kereszt√ľl. Online √°ruh√°zunkban fizethet megrendel√©s√©nek √©rt√©k√©√©rt online √°tutal√°ssal, banki √°tutal√°ssal vagy hitelk√°rty√°val, vagy (ha az "Express" vagy a "Delivery in Standard Courier Service" lehetŇĎs√©get v√°lasztja). Az online fizet√©seket mindig a PayU szolg√°ltat√°son kereszt√ľl hajtj√°k v√©gre.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Zapatos honlapját?

Igen. Regisztr√°lja a zapatos.hu oldal√°t, minden fogyaszt√°shoz gyŇĪjthet pontokat, √©s a pontokat felhaszn√°lhatja aj√°nd√©kok bev√°lt√°s√°ra. Ezenk√≠v√ľl a Zapatos elk√©sz√≠ti az √Ėn sz√°m√°ra a leg√ļjabb m√°rka trendeket √©s preferenci√°lis ir√°nyelveket, amelyeket elk√ľldik a postal√°d√°j√°ba.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Zapatos kuponjaikat?

A Zapatos v√°s√°rl√°s√°kor felhaszn√°lhat√≥ a megfelelŇĎ kuponok ellenŇĎrz√©s√©vel a fizet√©s sor√°n. A megl√©vŇĎ ZapatosAkci√≥k megtekint√©s√©hez jelentkezzen be fi√≥kj√°ba, tekintse meg szem√©lyes kezdŇĎlapj√°t, √©s kattintson a kuponjaimra. Minden Zapatos kupon alj√°n a megfelelŇĎ haszn√°lati szab√°lyok szerepelnek. Ha a megrendel√©se megfelel a felt√©teleknek, akkor felhaszn√°lhat√≥ a Zapatos kupon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Zapatos-nál?

Zapatos kuponj√°nak meghat√°rozott lej√°rati d√°tummal rendelkezik. Ha azonban a Zapatos Akci√≥k egy adott term√©kre vonatkozik, √©s az idŇĎkorl√°t nem jelenik meg, akkor az addig √©rv√©nyes, am√≠g a term√©k el nem fogy.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Zapatos kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.