ekuponok.com
Főoldal Üzletek ZARA akciók

ZARA akciók és Kuponkódok 55% - Március 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes ZARA kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for ZARA

  Milyen fizetési módokat kínál a ZARA?

  A ZARA a következő fizetési módokat biztosítja: Master, Visa, MasterCard, American Express, PayPal. Bármely üzletünkben az iPod segítségével történő online vásárláshoz ugyanazt a mobileszközt használhatja a fizetés online teljesítéséhez. Bár a ZARA helyi pénznemben működik, kérik, vegye figyelembe, hogy a pénzváltás miatt a pénzügyi intézmény további díjakat számíthat fel a megrendelés teljes összegéért.

  A ZARA ingyenes szállítást kínál?

  Személyes átvétel a ZARA üzletében ingyenesen, az Ön által kiválasztott üzletben 3-5 munkanapon belül. Ne feledje, hogy azoknak, akik eljönnek a megrendelésre, csak az elektronikus nyugtát kell bemutatniuk a QR-kóddal, amennyiben ők a vevők. Ha valaki helyettesít, akkor be kell mutatnia az igazolványát is. Házhoz szállítás: Normál szállítás - 1 495 Ft / ingyenes (16 000 Ft feletti megrendelések esetén). A becsült szállítási idő 3-5 munkanap között lesz, a szállítási címetől függően. Expressz-2 995 Ft, a becsült szállítási idő 2-3 munkanap.

  ZARA-nak van ajándékdoboza?

  Amikor ZARA vásárolt, lehetőséget adott arra, hogy ajándékdobozt adjon a megrendeléshez. Ezt a lehetőséget a bevásárlókosárban, a "Vásárlási lehetőségek" részben találja meg. A megrendelést egy speciális dobozban készítik el, és elküldik a megrendeléshez használt hagyományos csomagolásba. Amikor vásárol, megmutatják ennek a lehetőségnek a költségét. kérik, ne feledje, hogy ezek a rovatok nem cserélhetők vagy visszaküldhetők.

  Milyen fizetési módok lehetségesek ZARA-nél?

  ZARA-nél a következő fizetési módok állnak rendelkezésre: bankkártyás fizetés, Paypal fizetés, ajándékkártya, Apple Pay, For Pay by Gift Card. A bankkártyák közé tartozik a Maestro, a Visa, a MasterCard, az American Express, és a cég iPod-ját használó bármely boltból történő online vásárlás esetén ugyanazt a mobileszközt használhatja az online fizetéshez.

  Van lehetőség ingyenes szállításra a ZARA-nél?

  Szállítási lehetőségek a ZARA esetében: Vegye át a Zara üzleteiben szállítási díj nélkül, 3-5 munkanapon belül az Ön által választott üzletben. Házhozszállítás: A kiszállítás díja megegyezik a normál 1495 Ft / Ingyenes szállítási díjjal 16 000 Ft feletti rendelés esetén (csak nem akciós termékek esetén). A futár díja 2995 Ft.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a ZARA honlapját?

  Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a zara.hu oldalát, többet tudhat meg a ZARA-ről, a ZARA legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a ZARA ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

  Hogyan lehet online használni a ZARA kuponjaikat?

  ZARA annak érdekében, hogy az ügyfelek élvezhessék a kedvezményt, a kuponok használatának bevezetése nagyon részletes. Talán láthatja a ZARA Kuponkódok-e alján található konkrét használati módot, vagy a ZARA részletes kuponhasználati magyarázati oldallal rendelkezik, és a megfelelő lépéseket a fizetési oldalon is láthatja.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a ZARA-nál?

  Ha tudni szeretné a ZARA minden kuponjának pontos lejárati dátumát, bejelentkezzen, vagy létrehozzon egy új fiókot a ZARA fiókhoz, és a kuponjaimban a megfelelő kuponra kattintva megtekintheti.

  További Akciók, mint ZARA Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Bukósisak 1350Ft-tól

  • Ajánlatok

   -12% Az Egyesült Államok Postai Szolgáltatásához A Diecast

   Minden DMW Kupon Lejár 19-5-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Légfüggönyök Terméket 107.937Ft-tól Fisher Oldalon

   Minden Fisher Kupon Lejár 30-3-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 30% Leárazást Személyre Szabható égboltkép Termékekre Galaxy Store Oldalon

  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 90% Leárazást Pure White Nano új Termékekre EBot Oldalon

   Minden EBot Kupon Lejár 6-4-23
  • Ajánlatok

   Kapj Játék Terméket Csak 3.990Ft-ért Expoteka Oldalon

   Minden Expoteka Kupon Lejár 26-3-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 10%-t Szállítási Információk Termékekre Festede Oldalon

   Minden Festede Kupon Lejár 7-4-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb ZARA kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább