ekuponok.com

ZARA Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

FAQ for ZARA

Milyen fizetési módokat kínál a ZARA?

A ZARA a következő fizetési módokat biztosítja: Master, Visa, MasterCard, American Express, PayPal. Bármely üzletünkben az iPod segítségével történő online vásárláshoz ugyanazt a mobileszközt használhatja a fizetés online teljesítéséhez. Bár a ZARA helyi pénznemben működik, kérik, vegye figyelembe, hogy a pénzváltás miatt a pénzügyi intézmény további díjakat számíthat fel a megrendelés teljes összegéért.

A ZARA ingyenes szállítást kínál?

Személyes átvétel a ZARA üzletében ingyenesen, az Ön által kiválasztott üzletben 3-5 munkanapon belül. Ne feledje, hogy azoknak, akik eljönnek a megrendelésre, csak az elektronikus nyugtát kell bemutatniuk a QR-kóddal, amennyiben ők a vevők. Ha valaki helyettesít, akkor be kell mutatnia az igazolványát is. Házhoz szállítás: Normál szállítás - 1 495 Ft / ingyenes (16 000 Ft feletti megrendelések esetén). A becsült szállítási idő 3-5 munkanap között lesz, a szállítási címetől függően. Expressz-2 995 Ft, a becsült szállítási idő 2-3 munkanap.

ZARA-nak van ajándékdoboza?

Amikor ZARA vásárolt, lehetőséget adott arra, hogy ajándékdobozt adjon a megrendeléshez. Ezt a lehetőséget a bevásárlókosárban, a \"Vásárlási lehetőségek\" részben találja meg. A megrendelést egy speciális dobozban készítik el, és elküldik a megrendeléshez használt hagyományos csomagolásba. Amikor vásárol, megmutatják ennek a lehetőségnek a költségét. kérik, ne feledje, hogy ezek a rovatok nem cserélhetők vagy visszaküldhetők.